Find vej: Forside » Artikler » 3-i-1 Rustfrit stål køkken armatur med kogende varmt vand

3-i-1 Rustfrit stål køkken armatur med kogende varmt vand

Lagt på VVSworld.dk den 15-05-2012 af webmaster

Med FUMU 3-i-1 armaturet, der kan give koldt, varmt og kogende vand direkte fra samme hane, er det nu ikke længere forbeholdt feinschmeckere at få den nyeste teknologi i køkkenet. FUMUs teknologi gør desuden, at det kogende vand ikke sprutter og sprøjter, når det tændes.

For få år siden var der prestige i at investere i en særlig hane med kogende vand i køkkenet. En løsning, der både optog ekstra plads i køkkenskabet, og ved vasken, og også kostede ekstra i drift.

Siden da er der sket meget på markedet. Og nu kommer FUMU med et rustfrit stålarmatur med tre funktioner, som kombinerer den almindelig vandhane med den kogende funktion alt sammen i ét armatur.

Fri for sprutten og sprøjten FUMU har desuden et NON pressure-system, som gør at hanen ikke sprutter og sprøjter, når man tænder for det kogende vand. Indbygget børnesikring gør det samtidig sikkert at bruge FUMU, når nu huset skal nøjes med én hane over køkkenvasken.

Det kogende vand egner sig til at rengøre alt fra skærebræt og sutteflasker til kogende vand til kaffe, te, kartofler, pasta, blanchering af grøntsager, rensning af gryder og pander osv.

Den vejledende pris er 4.995,- og dermed konkurrerer FUMU med mange almindelige kvalitetsarmaturer, som ikke har indbygget kogende vand. FUMU sælges som gør-det-selv-installation.

FUMU sælges via www.fumu.dk

Specifikationer: Model D2-HC22C-41 | Spænding 230V~50/60Hz | Effekt 0,8 kW | Kapacitet 2,0 liter | Beskyttelsesklasse IPX1 | Mål (beholder) 18 x 26 x 28,5 cm. | Max.temp 98 gr.C