Find vej: Forside » Artikler » 40-50% energibesparelse med nye TrickleStar LED downlight

40-50% energibesparelse med nye TrickleStar LED downlight

Lagt på VVSworld.dk den 26-07-2012 af webmaster

Nye runde LED downlight fra TrickleStar giver 40-50% energibesparelse i forhold til traditionelle sparepære downlights. De nye LED Downlights kan erstatte eksisterende sparepære-downlights, som der findes mange af på kontorer, indkøbscentre, hoteller og andre kommercielle bygninger.

LED Downlight serien inkluderer følgende størrelser og effekter:
8 tommer, 8W / 16W / 25W / 35W
7 tommer, 30W
6 tommer, 25W
5 tommer, 16W
4 tommer, 8W

De forskellige størrelser og effekter på LED Downlighten muliggør erstatning af stort set enhver størrelse/effekt af traditionel sparepære downlight, med både 1 og 2 sparepære i.

De nye LED Downlight leveres i forskellige farve temparaturer, samt i dæmpbare versioner.

LED downlight er af høj kvalitet og velegnet til applikationer, hvor kvalitet, holdbarhed, høj farvegengivelser og høj lumens er krævet for optimal komfort og arbejdsmiljø. LED produkterne opfylder bl.a. arbejdstilsynets anbefalinger om belysning og overholder standarden DS700 Kunstig belysning i arbejdslokaler fra Dansk Standard.

CITAT:

Traditionelle sparepære downlight armaturer er ikke særlig energieffektive, de kræver en del vedligeholdelse i kraft, af udskiftning af sparepære næsten dagligt i store og mellemstore bygninger. På trods af at sparepærer kan fås med rimelig levetid, kan disse ikke komme af med varmen i traditionelle downlights, hvorved pærens levetid reducerer markant og farven ændres.
Med TrickleStars nye LED Downlights reduces energiforbruget med 40-50% og kræver stort set ingen vedligeholdelse.
Som alle vores andre LED produkter, overholder de nye downlight ligeledes Dansk Standard DS700 for Kunstigt belysning i arbejdslokaler for at sikre optimal komfort og arbejdsmiljø.

Thomas Jørgensen, Direktør TrickleStar Aps