Find vej: Forside » Artikler » Aldrig har det været nemmere at skabe et møderum

Aldrig har det været nemmere at skabe et møderum

Lagt på VVSworld.dk den 31-01-2012 af webmaster

Med whiteboard lavet af selvklæbende folie kan kontordøren, lågen til køleskabet eller væggen i børneværelset med ét blive en fleksibel tavle

Den klassiske whiteboard, som man kender fra ethvert mødelokale, har efterhånden fået sig en alvorlig konkurrent og en fleksibel en af slagsen. Selvklæbende whiteboardfolier er nemlig godt på vej til at blive den helt store trend. Små og mellemstore virksomheder og mange private hjem har fået øjnene op for whiteboard i metermål.

-Whiteboardfolie skaber helt nye muligheder for undervisning og mødeaktiviteter. Driver man eksempelvis enkeltmandsvirksomhed hjemmefra, kan man klistre whiteboardfolien på væggen, kontordøren eller for den sags skyld lågen til køleskabet - og på den måde får man nemt sin dagsorden op i tavlehøjde, siger Rune Fabricius fra den fynske virksomhed Foliekniven.dk.

Her oplever man lige nu en voksende interesse for whiteboardfolien. En interesse, som ifølge Rune Fabricius skal ses i lyset af, at der i dag stilles krav om fleksible og individuelt tilpassede løsninger, hvad enten det er på arbejdspladsen eller i hjemmet.

-Der er mange typer whiteboardfolier man kan fx også få whiteboarden monteret på jernfolie, så der kan bruges magneter. Eller gennemsigtig folie, som kan klistres på en eksisterende tavle med motiver, ugekalendere, lean-tavler osv., fortæller Rune Fabricius.

Whiteboardfolien kan bestilles i metermål og efterfølgende skæres til med en almindelig hobbykniv. Mange vælger at montere whiteboardfolien direkte på væggen i børneværelset, så børnene får en stor tegnevæg at boltre sig på. Eller på køleskabet i samtalekøkkenet, hvor whiteboardet fungerer som familiens ugekalender eller som mors og fars skoletavle i forbindelse med lektiehjælp.