Find vej: Forside » Artikler » Aura Light starter LED produktion i Sverige

Aura Light starter LED produktion i Sverige

Lagt på VVSworld.dk den 09-01-2013 af webmaster

Den svenske belysningsvirksomhed Aura Light har udviklet en unik LED lyskilde, der vil blive produceret på selskabets fabrik i Karlskrona, Sverige. Produktet er føjet til virksomhedens sortiment af bæredygtige og kvalitetsprægede belysningsløsninger.

Aura Light har i lang tid produceret bæredygtige og energieffektive belysningsløsninger. En vigtig del af forretningen har været udvikling og produktion i Karlskrona, hvor LED produktion starter nu.

Det føles godt at være i stand til at indføre Aura Light produktion af LED lyskilder, der er produceret i Sverige, hvilket gør os i stand til at sikre vores kvalitet, bæredygtig produktion og distributionseffektivitet, siger Martin Malmros, adm. direktør Aura Light International AB.

LED belysning er betragtet som fremtiden for bæredygtig belysning, men teknologien er stadig dyr og har lidt en række kvalitetsproblemer, hvilket reducerer levetiden betragteligt.

Aura Light har lanceret Aura UltiLED Long Life med en garanteret levetid på otte år. Det er en højkvalitets, energieffektiv lyskilde. LED'erne er monteret i et forseglet rør og alle komponenterne er kvalitetssikret af Aura Light. LED lyskilden følger samme dimensioner som lysstofrør, men er monteret i belysningsudstyr der er designet til LED. Løsninger baseret på Aura UltiLED Long Life er modulære, hvilket betyder, at lyskilden kan udskiftes, uden at skulle ændre hele armaturet. Løsningen er udviklet for at sikre levetiden og maksimere energieffektiviteten for Aura Lights kunder.

Aura Light Aps

For mere information, kontakt:
Anders Repsdorph Nielsen, salgschef Aura Light ApS,
+45 27 21 83 09, anders.nielsen@auralight.dk
Martin Malmros, adm. direktør og koncernchef, Aura Light International AB,
+46 8-564 883 40, +46 730-45 83 40, martin.malmros@auralight.com
Alina Giraldo kommunikationsansvarlig Aura Light International AB,
+46 8-564 883 89, +46 702-86 40 02, alina.giraldo@auralight.com

Om Aura Light
Aura Light er en belysningsvirksomhed, der leverer bæredygtige belysningsløsninger til professionelle kunder, så de kan reducere omkostningerne, energiforbruget og miljøbelastningen. Aura Light er anerkendt for lang levetid, høj kvalitet og energireduktion, hvor Aura Lights belysningsløsninger kan reducere energiforbruget med op til 80 procent. Grundlaget for Aura Light blev allerede lagt i 1930 under navnet Lumalampan og Long Life lysstofrør er blevet produceret siden 1980. Hovedkontoret ligger i Stockholm, Sverige. Aura Lights datterselskaber og distributører sælger belysningsløsninger over hele verden, og kunderne findes primært i industrien, detailhandelen og den offentlige sektor. Aura Light har omkring 240 ansatte og en omsætning på omkring 60 millioner euro. Læs mere på www.auralight.dk.