Find vej: Forside » Artikler » Bauma 2013: Ny forhandler og spændende nyheder på Terex-stand

Bauma 2013: Ny forhandler og spændende nyheder på Terex-stand

Lagt på VVSworld.dk den 15-04-2013 af webmaster

På Bauma i München kan man på Terex stand ud over at opleve flere produktnyheder også møde den nye danske Genie totalforhandler.

Over 400.000 gæster, heraf en del danske, er klar til at rykke ind i uge 16, når München er vært for Bauma-messen med alt inden for maskiner og tilbehør til bygge- og anlægsbranchen. Terex, der er blandt verdens førende producenter af tungt løfte- og fremføringsmateriel til byggeri og industri, er i år at finde på samme placering som sidst nemlig standene 710 og 711 på udendørsareal F7. Her kan man bl.a. opleve et bredt udvalg af Genie personlifte, materialehejs og teleskoplæssere og fra den 15. til 19. april også møde den nye danske totalforhandler af produkterne, Jøma Lift Teknik A/S fra Kolding.

Vi glæder os til at tage imod danske messegæster på Terex stande, hvor vi bl.a. kan præsentere en ny bomlift til byggeriet, der byder på endnu større arbejdshøjde end Genies nuværende topmodel. Desuden kan man opleve fire nye sakselifte og to nye teleskoplæssermodeller, fortæller direktør Jørgen Martinsen fra Jøma.

--

Kolding-virksomhed bliver dansk totalforhandler af Genie

Forhandling af samtlige Genie-produkter samles nu hos Jøma Lift Teknik. Det gælder både personlifte til byggebranchen og industrien, materialehejs til installation og montage samt teleskoplæssere til entreprise og den grønne sektor.

Jøma Lift Teknik A/S, der igennem en årrække har været forhandler af Genie personlifte, har nu også overtaget forhandlingen af mærkets øvrige produkter på det danske marked. Det har Kolding-virksomheden store forventninger til. Vi regner med at øge salget betydeligt og venter at skabe tre til fem nye arbejdspladser som direkte resultat af sortimentsudvidelsen, siger Jørgen Martinsen, der er direktør for Jøma. Han oplever betydelige synergimuligheder i fremover at kunne tilbyde Genies samlede produktprogram, bl.a. på grund af sammenfald mellem produkternes målgrupper.

Landsdækkende servicepartner

Jøma Lift Teknik har siden 2004 forhandlet Genies program af selvkørende personlifte, der bl.a. anvendes i byggeriet og industrien både til serviceformål og i forbindelse med selve produktionen. Nu udvides paletten med aluminiumshejs til materialeløft, som især benyttes til installation og montage inden for fx HVAC-sektoren, samt med teleskoplæssere, der henvender sig til bl.a. bygge- og anlægsbranchen samt landbruget. Terex, firmaet bag Genie, ser frem til at udbygge samarbejdet med Jøma.

Igennem vort mangeårige samarbejde har Jøma opbygget stor viden om produkterne og er derfor godt rustet til at øge afsætningen og rådgive kunderne. Samtidig har de allerede stor teknisk erfaring med at servicere og reparere Genie-produkter for brugere over hele landet, både på værkstedet i Kolding og via deres seks servicevogne. Jøma kommer desuden til at lagerføre et bredt udvalg af reservedele, siger Lars Raagaard, der er Regional Sales Manager hos Terex med ansvar for Norden og Baltikum.

Han understreger, at samarbejdet ikke alene gælder de blå Genie-produkter, men også de grå og hvide Terex teleskoplæssere. For nogle år siden blev der taget en koncernbeslutning om at lægge samtlige teleskoplæssere ind under Genie-brandet. Har man en Terex-læsser, skal man også henvende sig hos Jøma angående service og reparationer, tilføjer salgschefen.

Nye produkter med bred appel

Hos Jøma Lift Teknik har man særlig store forventninger til tre nye elementer i Genies program, som ifølge Jørgen Martinsen henvender sig særlig bredt. De nye kompakte sakselifte er spændende, fordi de tilbyder stor arbejdshøjde i forhold til deres størrelse. Serien rummer en helt ny indendørs ellift med op til 14 meters arbejdshøjde, GS-4047, samt 10, 12 og 14 meters udendørslifte, der fås både med diesel- og elmotorer og fint matcher tendensen med stadig højere byggeri.

Direktøren fremhæver desuden Genies to mindste teleskoplæssere, GTH-2506 og GTH-3007, der netop er relanceret med nyindrettet kabine og forbedret komfort, samt de bæltedrevne bomlifte S-40 Trax (14 m) og S-45 Trax (16 m). I kraft af fire separate, mindre bælter opnås bedre kørekomfort, og katapulteffekt undgås under kørslen, forklarer han.

--

Jøma Lift Teknik har siden 1999 specialiseret sig i at sælge og servicere løftemateriel. Virksomheden er dansk totalforhandler af Genie personlifte, materialehejs og teleskoplæssere, eneimportør af Anteo læssebagsmækker samt forhandler og serviceværksted for danske HMF, der tilbyder et komplet program af kraner, lifte samt krog- og wirehejs.

--

Billedmateriale

Foto 1: Genie tilbyder et bredt program af personlifte heriblandt de nye bæltedrevne bomlifte S-40 Trax (14 m) og S-45 Trax (16 m), der i kraft af fire separate, mindre bælter tilbyder god kørekomfort og minimerer katapulteffekt under kørslen. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/JMA/JMA-GAB2.JPG

Foto 2: Nu er Jøma også blevet forhandler af Genies populære aluminiumshejs til materialeløft, som især benyttes til installation og montage inden for fx HVAC-sektoren. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/JMA/JMA-GAB3.JPG

Foto 3: De to mindste teleskoplæssere i Genies sortiment, GTH-2506 og GTH-3007, er netop relanceret med nyindrettet kabine og forbedret komfort. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/JMA/JMA-GAB4.JPG

Foto 4: På Bauma 2013 er Genie-produkterne atter at finde på Terex stande. Her kan man bl.a. opleve et bredt udvalg af personlifte, materialehejs og teleskoplæssere samt møde den nye danske totalforhandler. http://www.epicent.dk/Pressemateriale/JMA/JMA-GAB5.JPG

Billederne kan hentes i højopløselige udgaver fra ovenstående placeringer.