Find vej: Forside » Artikler » BOLIG: Bjælkehus i Holstebro slår dørene op

BOLIG: Bjælkehus i Holstebro slår dørene op

Lagt på VVSworld.dk den 04-06-2012 af webmaster

Træhusleverandøren Scanwo vil med udstillingshus i Krunderup vise danskerne de funktionelle, økonomiske og miljømæssige fordele, man kan opnå med et bjælkehus. Søndag den 3. juni er der åbent for alle interesserede.

--

Bjælkehuse oplever stigende popularitet, ikke mindst blandt selv- og medbyggere. Det er der ifølge leverandøren Scanwo flere forklaringer på. Køberne sætter fokus på energiforbrug og indeklima, og mange vil gerne selv deltage i byggeprocessen. Her er det en fordel, at det er forholdsvis enkelt at opføre energioptimerede træ- og bjælkehuse, som også giver mulighed for optimalt indeklima. Hvis man samtidig er handymand, er der mange penge at spare, lyder det fra salgschef Anders Hankelbjerg.

Granstammer fra Nordsverige

Scanwo har iværksat en større offensiv for at synliggøre fordelene ved træhuse for selv- og medbyggere. Derfor slår man nu dørene op for et energioptimeret udstillingshus i Krunderup, der skal inspirere danskerne til at tænke i træ, når man skal bygge ny helårs- eller fritidsbolig.

Huset er på 270 m² og bygget i materialer af høj kvalitet, herunder 100 år gamle granstammer fra Nordsverige. Det er højisoleret og med nyeste teknologi inden for klimaanlæg, siger salgschefen.

Han fremhæver, at der er lagt særlig vægt på at skabe et lyst og venligt miljø. Det opnås blandt andet med de store ovenlysvinduer fra Velux og kombinationen af køkkenalrum og opholdsstue i ét stort miljø med loft til kip. Mange familier vil opleve opdelingen i voksen- og børneafdeling med i alt fem rummelige værelser som en stor fordel i dagligdagen. Huset har desuden to lækre badeværelser, stort bryggers og dobbelt integreret garage med stort isoleret værksted og udhus.

Skræddersys efter individuelle ønsker

Den model, som udstillingshuset er bygget efter, kan på samme måde som Scanwos øvrige løsninger tilpasses individuelle behov. Vores filosofi er at tilbyde arkitekttegnede huse til typehuspriser. Husene kan altså indrettes, som man ønsker det, og vore arkitekter er gerne behjælpelige med at matche planløsningen og øvrig arkitektur med den enkelte families ønsker, siger Anders Hankelbjerg.

Han forklarer også, at Scanwos leverance i mange tilfælde begrænser sig til materialerne, fundamentet og tømrerarbejdet. På den måde opnår man stor fleksibilitet og kan spare flere hundrede tusinde. Samtidig kan man benytte lokale el- og vvs-installatører, hvilket ofte er den bedste og billigste løsning. I øvrigt er det som selvbygger betydelig nemmere at opføre et træhus end et murstenshus i samme størrelse.

I anledning af arrangementet lancerer Scanwo desuden et kampagnetilbud, hvor man ved køb af selvbyggersæt får et gavekort på 50.000 kr. til Invita Køkkener med i prisen.

Åbent hus i weekenden

Der afholdes åbent hus på adressen Skovholt 10, Krunderup, 7500 Holstebro, søndag den 3. juni fra kl. 13 til 16. De opsatte skilte viser vej.

--

Scanwo DK A/S er blandt Danmarks førende leverandører af træ- og bjælkehuse til selv- og medbyggere og har mere end 20 års erfaring med at producere og bygge til kunder over hele Europa. Produktprogrammet omfatter både et- og flerplanshuse, fritidshuse samt specialhuse, der er skræddersyet til individuelle behov.

Virksomheden tilbyder levering på flere forskellige trin, alt efter hvor færdig en løsning man ønsker. Det laveste trin omfatter alene byggesæt med ind- og udvendige materialer samt bistand til bjælkemontagen, mens det højeste trin inkluderer fundament, færdigmontage, installationer samt indvendigt flise- og malerarbejde.

--

Billedtekster

Foto 1: De store ovenlysvinduer fra Velux og kombinationen af køkkenalrum og opholdsstue i ét rum med loft til kip sikrer et lyst og venligt miljø.

Foto 2: Huset er på 270 m² og bygget i materialer af høj kvalitet, herunder 100 år gamle granstammer fra Nordsverige.

Foto 3: Med optimal isolering og nyeste teknologi inden for klimaanlæg skal boligen demonstrere fordelene ved energioptimerede træ- og bjælkehuse.