Find vej: Forside » Artikler » ChannelCRM - nu med ByggeInformation FaktaNet

ChannelCRM - nu med ByggeInformation FaktaNet

Lagt på VVSworld.dk den 30-10-2012 af webmaster

Gå ikke glip af et Byggeprojekt, brug ChannelCRM med integration til Bygge Information.

Hvis du arbejder i byggebranchen, kan du nu opnå styring af byggeprojekter og styring af kunderelationer i et og samme system.
Med ChannelCRMs integration til Bygge Information, indlæses informationer om aktuelle byggeprojekter i et komplet salgs og marketingsystem. Og med opkoblingen til NNMarkedsdata, beriges data og økonomiske nøgletal, om alle virksomheder i Danmark. Du skal således ikke spilde tiden med kedelig indtastning af informationer i databasen. Din database er altid opdateret med aktuelle informationer om byggeprojekter og virksomhedsdata. Du kan bruge tiden på kundekontakt og markedsbearbejdning. På denne måde opnår du nemt, fuld kontrol med processen fra første kontakt med byggeprojektet til leverancens afslutning.

Værdien af CRM systemer er proportional med de informationer der er lagret i CRM systemet database. Benyttes CRM rigtigt, vil der være komplet historik på kunder og emner. Alle sendte og modtagne mails, er journaliseret på de rigtige personer, i de rigtige firmaer. Alle afsluttede og planlagte aktiviteter er registrerede. Og der er styr på salgsafdelingens pipeline.

Kombineres denne viden med FaktaNet Live opnår du en nem og effektiv indlæsning af projektinformationer i ChannelCRM systemet.
Det går stærkt når der skal handles vare eller tjenester. Med FaktaNet live fra Bygge Information, sikres det at du altid kommer først. FaktaNet Live er arbejdsværktøj, som du kan bruge til at holde dig løbende opdateret. Du har de dugfriske informationer i samme øjeblik de lægges ind i databasen. Det betyder at du altid har de nyeste informationer omkring de danske byggeprojekter i samme øjeblik som de indrapporteres.

Enkel eller avanceret søgefunktionalitet til at søge efter projekter, firmaer og kontaktpersoner.
Fritekst søgning efter ord i projekter eks. Sportshal Parkanlæg m.m.
Overvåg projekter, firmaer og kontaktpersoner og modtag en e-mail når noget bliver opdateret.
Strukturer projekter, firmaer og kontaktpersoner i segmentmapper.
Planlæg aktiviteter på projekter, firmaer og kontaktpersoner.
Automatisk journalisering af alle sendte og modtagne e-mails.
Brevfletning med skabeloner i MS Word og Outlook.
Tilføj oplysninger på projekter, firmaer og kontaktpersoner til videre opfølgning.
Enkel og avanceret eksport af data.
Mange forskellige udskrifts muligheder.
Rangordning af firmaer efter antal projekter eller projekternes størrelse.
Salgsbreve med opfølgningsmodul.