Find vej: Forside » Artikler » CSIS Security Group A/S klar til anti-eCrime vækst i Storbritannien

CSIS Security Group A/S klar til anti-eCrime vækst i Storbritannien

Lagt på VVSworld.dk den 23-08-2017 af webmaster


Den stadig voksende og øgede cybertrussel, motiverer det danske it-sikkerhedsfirma CSIS til at intensivere forretningsfokus mod Storbritannien. Der åbnes kontor i London.Danmarks førende cybersikkerhedsselskab, CSIS Security Group A / S, har annonceret oprettelsen af et nyt kontor i London, Storbritannien.

Formålet er at styrke selskabets positionerings- og vækststrategi med fokus på anti-e-crime-tjenester.

To nye ansigter, som netop er blevet ansat i CSIS, vil lede det nye kontor:
Adrian Flagg har arbejde med it-sikkerhed indenfor den finansielle sektor i mere end 20 år. Adrian vil være ansvarlig for den eksisterende kundebase samt ekspandere virksomheden til andre vertikale sektorer.

Daniel Shepherd har leveret management- og it-sikkerhedsrådgivning til virksomheder i mere end 15 år. Daniel vil være den daglige leder for nye vækstområder og teknologier som i første omgang fokuserer på to hovedområder: Incident Response & Threat Hunting samt eCommerce Fraud Analytics & Prevention.

CSIS, der allerede har en betydelig kundebase i Storbritannien, har åbnet et lokalt kontor i London for at understøtte dets vækstambitioner.

Allan Mortensen, Administrerende Direktør i CSIS, udtaler: "Igennem vores partnerskab med bl.a. Europol, og NCA er det vores mål både regionalt og internationalt, at bekæmpe Cyberkriminalitet. Udover at hjælpe vores kunder med at beskytte deres infrastruktur og deres slutbrugere, hjælper vi dem med at implementere strategier, processer og procedurer, så deres sikkerhedsposition kan opretholdes i overensstemmelse med de allerhøjeste standarder og praksis. "

Tekniske eksperter i CSIS har allerede årevis erfaring indenfor flere områder af cybercrime og leverer services til nøglesektorer i hele Europa indenfor: Energi, Råvarer, Fremstillingsvirksomhed og Finansielle virksomheder.

Virksomheden har specialiseret indenfor centrale områder som Threat intelligens, Incident og response, Forensics, eCommerce Fraud samt risikovurderinger.