Find vej: Forside » Artikler » Dæmpbar downlight til vådrum

Dæmpbar downlight til vådrum

Lagt på VVSworld.dk den 23-08-2017 af webmaster


Med Decor IP65-downlight fra Bright by Flash Light Group A/S er det nemt at skabe belysning i brusenichen og andre områder med høj luftfugtighed.Decor IP65 er en funktionel indbygningsspot, som foruden at være dæmpbar også har en høj IP-klasse. Med en IP-klasse på 65 er downlighten velegnet til vådrum og arealer med fugt – eksempelvis brusenicher (zone 3). Den må endvidere monteres i vådrum med lavere loftshøjde end 2,25m.

Decor IP65 leveres som standard i hvid. For de, der søger et mere eksklusivt look, kan der tilkøbes en front-ring i børstet stål. Downlighten måler Ø83mm med en dybde på 66mm og en udskæring på Ø70mm. Den integrerede lyskilde i Decor IP65 har en levetid på 30.000 timer og en ekstraordinær god farvegengivelse på RA95.

Den nye downlight markedsføres i Danmark af Bright by Flash Light Group A/S, som yder professionel rådgivning i forbindelse med projekter, herunder projektbeskrivelse, lys- og energiberegninger. Læs mere på www.bright-light.dk eller skriv for nærmere information på sales@bright-light.dk.