Find vej: Forside » Artikler » eoptimo står bag ny energipris

eoptimo står bag ny energipris

Lagt på VVSworld.dk den 30-04-2016 af webmaster


e|optimo uddeler nu energiprisen "Årets grønne datacenter" i samarbejde med Version2. Formålet med prisen er, at anerkende en præstation/udvikling ud over det sædvanlige inden for miljø- og energiområdet. Prisen går således til en virksomhed i Danmark, der opnår den største besparelse og sikrer en væsentlig bedre energiudnyttelse og dermed lavere miljøbelastning.De fleste virksomheder kan typisk opnå en markant besparelse på energiregningen. Når mange virksomheder ikke udnytter sparepotentialet, skyldes det i de fleste tilfælde, at det er svært at overskue, hvordan forbedringerne skal gribes an, og om de er rentable.

e|optimo bistår private virksomheder og offentlige institutioner med driftsoptimering og synliggørelse af projekter som reducerer energiforbruget. Som godkendt aktør under Energistyrelsen foretager e|optimo beregninger til dokumentation af energibesparelser.

Energirådgivning fra e|optimo er kendetegnet ved uvildighed, sparring, analyse og dokumentation. Via løbende energiledelse sikres omkostningsreduktioner til gavn for både økonomi, miljø og interne målsætninger. e|optimo hjælper desuden med at indhente energisparetilskud, så projekterne bliver billigere.

e|optimo samarbejder med net- og distributionsselskaber inden for el, olie, naturgas og fjernvarme som gennem årlige energisparemål er forpligtet til at medvirke til realisering af energibesparelser hos slutbrugerne af energi. Målsætningen for net- og distributionsselskabernes spareindsats er fastlagt i den politiske aftale af 22. marts 2012 om den danske energipolitik i årene 2012-2020.

Nogle af disse selskaber er bl.a.; DONG Energy, SEAS-NVE, EnergiMidt og EOF (Energi- og Olieforum).

Energiprisen "Årets grønne datacenter" har til formål at anerkende en præstation/udvikling ud over det sædvanlige inden for miljø- og energiområdet. Prisen uddeles i forbindelse med messen "Version2 Datacenter 2016" som afholdes i Øksnehallen den 3. til 4. maj 2016. Helt præcist uddeles prisen under det store netværksarrangement d. 3. maj kl. 16.30-18.30.

Messen afholdes for fjerde år i træk, og som noget nyt sammen med IT-sikkerhedsmessen Infosecurtiy Denmark. Til "Version2 Datacenter" vil der være 25 udstillere samt 20 talere fra ind- og udland – heriblandt e|optimo. Arrangørene forventer fremmøde for omkring 1.000 deltagere.

Indstilling til prisen kan foretages af alle ved at indsende et projekt, og den endelige vinder udpeges af en jury bestående af bl.a. e|optimo og Version2. For at deltage skal virksomhederne eksempelvis have foretaget udskiftning og optimering af IT (Servere, storage, netværk, UPS, Arbejdsplads IT etc.)

Læs mere om prisen og messen på datacenter.exporoute.com

e|optimo vil være til stede begge dage og vi kan træffes på stand E5, hvor virksomheder kan få professionel rådgivning blandt andet om mulighederne for at få tilskud til IT-optimeringer.

For yderligere information kan kontaktes:
CEO Thomas Mardahl, tm@eoptimo.com Tlf. 42 42 60 82
Partner Christian Marott, cm@eoptimo.com Tlf. 25 28 60 83