Find vej: Forside » Artikler » Kessler mødte Rationel på Hindsgavl Slot

Kessler mødte Rationel på Hindsgavl Slot

Lagt på VVSworld.dk den 26-01-2016 af webmaster


Der var snak under bæltestedet og pandekager i karamelsovs, da Rationel inviterede Mikkel Kessler og 224 forhandlere til snigpremiere på deres nye vinduer, nye greb og nye tanker.Vidste du, at Mikkel Kessler har ligget nummer 1 på den amerikanske hitliste med sangen A Warrior’s Call At han har drukket rå lever-smoothie i sundhedens navn og kalder sin mor for Bobs Vidste du også, hvorfor hans første kamp som 13-årig myggevægter blev stoppet efter få sekunder Det ved 224 fagfolk fra byggemarkeder og trælaster, der tirsdag deltog i Rationels årlige seminar for forhandlere.

Den gamle avlsbygning på Hindsgavl Slot rungede fra morgenstunden af hilsner og hyggesnak, da de indbudte forhandlere mødte Rationels sælgere, fagfolk og hinanden. Midt i det hele stod Rationels administrerende direktør, Thomas Tvedergaard, og så glad ud.

”Det er fantastisk at se så mange forhandlere samlet,” sagde han. ”Vi glæder os til at vise dem vores produkter og alt det nye, der kommer til at ske. Og derudover vil vi selvfølgelig gerne vise vores anerkendelse for deres indsats og motivere dem for 2016.”

Det med anerkendelsen sørgede slottets kokke for. Og Mikkel Kessler. Til frokost rullede de hvide huer sig ud med mørbrad og pandekager i karamelsovs. Senere delte den firedobbelte verdensmester i super-mellemvægt ud af anekdoter og røverhistorier. Men først handlede det om vinduer.

Formiddagen bød på fire forskellige workshops, hvor deltagerne blandt andet fik set, hvad et vindue fra Rationel består af, hvis man piller det fra hinanden. De kunne prøve sig selv af som tyveknægte og forsøge at bryde ind gennem et moderne vindue med ekstra sikkerhed. De blev præsenteret for Rationels nye udstilling og fik smugkigget på producentens nye vindueskoncept.

Klogere på vinduer og Kessler
Helge og Daniel fra Bygma i Kolding går hjem klogere, end da de kom.

”Det har været lærerigt,” siger Daniel Bodin. ”Spændende. Vi sælger vinduer mere eller mindre hele tiden og har fået rigtig meget viden i dag.”

Helge Ebsen nikker.

”Nu ved man alt om Rationels produkter og kan svare kunderne, næsten uanset hvad de spørger om. Det er da en fordel. Også for Rationel,” siger han.

De to er enige om, at det var godt givet ud at hive en dag ud af kalenderen for at tage på seminar. Og at omgivelserne, maden, og en fridag fra arbejdet ikke var nogen skade til.

Og Mikkel Kessler Han indledte sit foredrag Under bæltestedet med at vise en privat video af sit livs første kamp som 13-årig myggevægter. Iført røde hjelme, lange lemmer og korte shorts dansede de to unge knægte rundt i ringen og delte slag ud i adskillige sekunder. Så stoppede den anden drengs træner kampen. Mikkel slog for hårdt.