Find vej: Forside » Artikler » Kør sommeren i stilling med en Grand Hall grill

Kør sommeren i stilling med en Grand Hall grill

Lagt på VVSworld.dk den 24-05-2012 af webmaster

Fuglene er begyndt at kvidre, forårsblomsterne står i fuldt flor, og man kan for alvor begynde at se, hvordan danskerne strømmer ud i haverne for at gøre dem klar. I takt med forårsklargøringen følger grillsæsonen, og vi håber hvert eneste år, at vi får en alle tiders sommer, med mange lune sommeraftener, som vi nyder i fulde drag på terrassen.

Vi elsker at hygge omkring den tændte grill, og elsker at se far fuldt udstyret med forklæde og grillredskaber, alt imens han griller de lækreste bøffer, den saftigste kylling og kraftigste mørbrad til perfektion. Men for at nå frem til det helt perfekte grillresultat, er man nødt til at have den helt perfekte grill.

Odeon 32 fra Grandhall er udstyret med den helt unikke Crossray-teknologi, der giver dig den hurtighed, saft og kraft som enhver grill-mester behøver. Men ikke nok med det!
Grundet det revolutionerede brænderdesign er man sikret mindre røgudvikling og gasforbrug.

Med den unikke Crossray teknologi får du to kraftige infrarøde brændere, monterede i en skrå vinkel over for hinanden. Dette gør, at fedt og saft fra kødet problemfrit drypper ned i drypbakken, hvorved stikflammer elimineres.
Crossray-teknologien er derudover yderst effekt, da den infrarøde energi fungerer på samme måde som solens stråler. Det vil sige, at kødet opvarmes direkte og ikke gennem luftopvarmning.

Grillen er udstyret med 4 infrarøde Crossray brændere, stilfulde LED-brænderindikatorer, Smooth Start tænding, termometer i låget samt 5 støbejernsriste.

Med Odeon 32 giver du din terrasse en kvalitetsgrill med et stilrent design, unikke features og topmoderne teknologier. Grav din indre Masterchef frem, og gå sommeren i møde med en grill, der lever op til dine forventninger.