Find vej: Forside » Artikler » Mejlby & Vilsgaard A/S igen velforberedt på alle årstider

Mejlby & Vilsgaard A/S igen velforberedt på alle årstider

Lagt på VVSworld.dk den 21-09-2012 af webmaster

Efter en fusion og en omstruktureringen i John Deeres forhandlernet, måtte vores Have, Park og Vej afdeling også en omstrukturering i gennem. Dette betyder at vi nu står klar til at servicere hele den grønne sektor af have og park maskiner i Nordjylland.

På salgssiden står vores ny Salgschef for have & parkmaskiner Michael Nielsen klar til at aflægge nye som gamle kunder et besøg. Michael har mange års erfaring med salg til maskinbranchen, kommuner og boligselskaber. Fra en tidligere stilling som salgschef hos Kärcher.
Ingen fysiske forandringer.

Vores Udsalgssteder for Have & Park vil, som tidligere foregå fra afdelingerne i henholdsvis Redsted, Mejlby og Brønderslev,
Mejlby og Vilsgaard A/S vil i fremtiden servicere den grønne sektor i et distrikt, der dækker fra Skagen i Nord, Thyborøn i vest, Randers i øst.
Som Autoriseret John Deere forhandler. Har vi selvfølgelig plæneklippere, plænetraktorer, Gatorer og kompakt traktorer m.v. fra John Deere, men vi forhandler også en lang række andre mærker som Kärcher, Jonsered (Mejlby & Redsted), Echo, Makita, MTD og ikke mindst et stort program i snerydning, med egen produktion af sneplove (den velkendte Brønderslev Plov).

Effektiv justering og fejlfinding
På vores værksted i Mejlby afdelingen stå Servicetekniker Torben Rasmussen klar til at varetage servicen af alle have & park maskiner, I Redsted er det som tidligere Lean Andersen der står klar til at varetage servicen af disse maskiner. I Brønderslev står vi også klar med ny Servicetekniker på Have & Park Maskiner Lars Johansen, som kommer fra en lignende stilling. Lars har en lang erfaring med reparation af have og parkmaskiner. Den teknologiske udvikling går utrolig stærkt, ikke mindst indenfor maskiner til Have & Park, derfor er vores servicetekniker under konstant efteruddannelse, således vi altid kan være på forkant med udviklingen indenfor teknik og elektronik.

Alle vores værksteder er autoriseret værksted for en lang række anerkendte mærker og servicerer derfor alle mærker af havemaskiner, skovmaskiner, parkmaskiner, snerydder, buskrydder, motorsave, kædesave, brændekløvere, fejemaskiner, fræsere, højtryksrensere m.fl.
Vi udfører også vintereftersyn som omfatter Slibning af kniv(e). Olie- og tændrørsskift. Rensning af luftfilter. Smøring af kabler. Justering af kabler og omdrejninger. Kontrol af kileremme, lejer og transmissionsolie. Aftapning af benzin. Vi tilbyder også, hvis det er muligt at reparere maskinerne på stedet, ellers bringer vi dem til vores serviceværksted.

Vi finder reservedelen
Mejlby & Vilsgaard har alle gængse John Deere, Kärcher og B&S reservedele på lager, og desuden et veludbygget net af leverandører, så vi kan hurtigt og næsten altid kan fremskaffe præcis den reservedel, kunden står og mangler. Vores reservedelsmedarbejder har mange års erfaring og stor teknisk viden. Som John Deere forhandler, har vi et omdømme at tage vare på. Hos os får kunden altid den bedste service fra professionelle og veluddannede Sælgere, serviceteknikere og reservedels specialister.