Find vej: Forside » Artikler » NRGi tildeler atter millioner til grønne projekter i Østjylland

NRGi tildeler atter millioner til grønne projekter i Østjylland

Lagt på VVSworld.dk den 23-08-2017 af webmaster


Det østjyske energiselskab, NRGi, opfordrer igen østjyderne til at ansøge midler til grønne ideer og projekter, der gør forsynings-området bæredygtigt og energivenligt. Forårets pulje er på to millioner kroner, der skal komme andelshaverne og deres lokalområder til gode.Vi er godt på vej, men vi stadig skal sænke energiforbruget og gøre livet smartere og mere enkelt for borgere i og uden for byerne.

Det er fortsat ambitionen fra det østjyske energiselskab NRGi, der som et led i den årlige udbetaling af rabat, er klar med en pulje på to mio. kr., som selskabets andelshavere kan ansøge om at få del i til projekter og ideer, der gør forsynings-området omkring Østjylland grønnere og mere bæredygtigt.

”Vi var ovenud begejstrede for de mange gode ideer og ansøgninger, vi modtog i forbindelse med efterårets afvikling af værdipuljen. Derfor opfordrer vi igen vores andelshavere om at søge støtte til deres egne bæredygtige projekter, så de er med til at sætte den grønne kurs for Østjylland og omegn,” fortæller formand for NRGi, Eva Ryberg.

I efteråret gennemførte energiselskabet første runde af puljen, hvor der blev uddelt i alt fire millioner kroner fordelt på 17 forskellige projekter.

Man skal være andelshaver i selskabet og have en elmåler fra NRGi for at komme i betragtning til støtte. Både privatpersoner, offentlige og private virksomheder samt foreninger og organisationer kan søge finansiering til projekter, der bidrager til den bæredygtige udvikling.

Der kan ansøges om hel- og delfinansiering af projekter til d. 17. maj 2017.