Find vej: Forside » Artikler » Nu er det nemt at sikre sig en postkasse

Nu er det nemt at sikre sig en postkasse

Lagt på VVSworld.dk den 18-01-2012 af webmaster

Den nye postlov har givet anledning til usikkerhed og spørgsmål hos landets villaejere. Nu skærer MEFA, Nordens førende producent, igennem og garanterer levering af komplette kvalitetspakker.

Byggemarkederne er blevet bestormet hele efteråret, og de mest populære postkasser er revet væk. Det har ganske enkelt vist sig umuligt at følge med efterspørgslen, og det er baggrunden for, at MEFA går nye veje for at række de betrængte villaejere en hånd. MEFA har indgået et samarbejde med Print2People, som har erfaring i folier og i onlinesalg. Nu kan man i, Bauhaus og Bilka købe både postkasse, folie og stativ, som bliver sendt direkte, så man er garanteret en komplet løsning.

Så snart den nye postlov blev vedtaget sidste december, gik vi i gang med at opbygge et stort lager. I begyndelsen af året øgede vi vores produktion markant, og siden sommer har vi kørt med en tredobling. Alligevel er de mest populære modeller blevet revet væk, og derfor tilbyder vi nu de komplette pakkeløsninger i samarbejde med Print2People, så man ikke skal købe midlertidige løsninger, forklarer Carl Trock, adm. direktør i MEFA.

For at undgå yderligere forvirring vil MEFA og Print2People levere husejeren alt, hvad der behøves for at opfylde lovens krav. Det vil sige en postkasse, et stativ, tilbehør samt det lovbefalede navneskilt, der printes ud som en robust folie til montering på postkassen. Sortimentet omfatter de to pakkepostkasser MEFA Oak og Beech, de to trend-postkasser MEFA U:F:O og Judo samt klassikerne MEFA Pearl og Jade.

Vi håber, at danskerne vil tage godt imod dette initiativ. Det er vores mål at gøre valget enklere og mere sikkert, så alle kan få en kvalitetspostkasse, et stativ i den rigtige højde og et navneskilt, der både overholder loven og modstår vejr og vind. Man tager ganske enkelt et værdikort i Bauhaus, Silvan eller Bilka, vælger sin pakke og betaler ved kassen. Så bliver det hele bragt til døren i begyndelsen af det nye år, slutter Carl Trock.

###

Billedtekst 1: Pakkepostkassen MEFA Oak er blandt de seks postkasser, du kan få et gavekort til. Pakkepostkasser er især nyttige for familier, der handler meget på nettet eller ofte er på længere rejser.

Billedtekst 2: Danmarks mest farverige design-postkasse er MEFA Judo. Den fås i mere end 50 forskellige farver. På billedet ses 15 af Judos mange farver.

Om MEFA
MEFA er Nordens største producent af postkasser og pakkepostkasser til boligen samt postkassesystemer til etageejendomme. I mere end 40 år har MEFA forsynet danske hjem med postkasser i flot design og forarbejdet i materialer, der sikrer god funktionalitet og lang levetid. Det sker med hovedkontor i Taastrup ved København samt egne fabrikker i Polen. Ud over at være Danmarks førende leverandør eksporterer MEFA til de nordiske lande samt til bl.a. Storbritannien, Tyskland, Tjekkiet, Holland, Belgien og Japan. MEFA er en del af RENZ koncernen, Europas førende producent af postkasseanlæg.