Find vej: Forside » Artikler » Ny e-bog: Hvordan man gør en god hushandel

Ny e-bog: Hvordan man gør en god hushandel

Lagt på VVSworld.dk den 21-02-2013 af webmaster

Nu udgiver TURBINE bogen "Hvordan man gør en god hushandel" som e-bog.

Hvordan man gør en god hushandel - Endelig en bog, der uden skjulte dagsordener guider kommende huskøbere igennem de forskellige trin i en hushandel.

At købe et hus er en stor beslutning. Ud over at vælge huset skal man forholde sig til en hel stribe nye og komplicerede emner såsom tilstandsrapporter, finansieringsforhold og forsikringer, samtidig med at man skal forhandle pris med sælger og planlægge istandsættelsen af det fremtidige hjem.

Christian Larsen har en baggrund inden for jura og nationaløkonomi og er derfor mere bekendt med muligheder og faldgruber i forbindelse med store økonomiske beslutninger end flertallet af danskere. Alligevel oplevede han et stort behov for uvildig rådgivning til købere, da han selv stod over for at skulle købe hus:

"Mange oplever, at tilværelsen som husejer medfører en del uventede bekymringer og problemer, selvom man egentlig har søgt rådgivning alle de rigtige steder. Et godt eksempel er, at banken har kreditgodkent køber på baggrund af et budget, hvor der ikke er afsat penge til at vedligeholde huset, selvom der helt åbenlyst er tale om et håndværkertilbud. Køber tror, at alt er i den skønneste orden, for banken har jo sagt ja, men bagefter viser det sig, at virkeligheden er en anden. Eksemplet illustrerer, at man som køber skal være klædt godt på, selvom man benytter rådgivere, for det er desværre meget begrænset, hvad man kan forvente af de rådgivere, man typisk benytter i en bolighandel."

Bogen tager huskøberens parti og giver svar på alle de vigtige spørgsmål i en hushandel: Hvordan undgår du, at huskøbet skaber ubalance i familiens økonomi Hvordan gennemskuer du ejendomsmæglerens udsagn Hvordan undersøger du huset og dets papirer Hvordan forhandler du pris og andre vilkår Hvordan vælger du den rigtige finansiering, og hvordan undgår du ubehagelige overraskelser undervejs

En uundværlig guide til alle, der overvejer at købe bolig.

Hvordan man gør en god hushandel / Christian Larsen.
TURBINE 2012. ISBN: 978-87-7090-921-1