Find vej: Forside » Artikler » Ny type person- og truckværn sparer både tid og penge

Ny type person- og truckværn sparer både tid og penge

Lagt på VVSworld.dk den 23-08-2017 af webmaster


Virksomheden Tech Safe Products i Esbjerg lancerer et innovativt, patenteret truckværn, som udover store anvendelsesmuligheder, også er hurtigt at montere og udskifte, og som dertil kan anskaffes til en konkurrencedygtig pris.Det var med baggrund i sit arbejde indenfor levnedsmiddelindustrien, at Allan Christensen fra Esbjerg fostrede idéen til en ny type truckværn - ofte kaldet pullerter.

De velkendte, nedstøbte pullerter, som de fleste kender fra fabrikshaller, parkeringspladser og varelagre m.m. giver godt nok den nødvendige beskyttelse for personer og materiel. Problemerne opstår når disse truckværn bliver beskadiget - for eksempel efter en påkørsel - og derfor skal udskiftes. Typisk skal betongulv brydes op for at få dem fri, og dertil bliver de betegnet som urent affald, da de fleste er fyldt op med beton.

- At afmontere de traditionelle truckværn, og montere nye af slagsen, koster virksomheder tid og penge. Det kender jeg alt for godt fra mit eget arbejde, og det var også herfra, at idéen om et nyt og bedre system opstod, siger Allan Christensen.

Sparer tid og penge
I samarbejde med makkeren Henrik Lange, har Allan Christensen stiftet virksomheden Tech Safe Products med henblik på at producere og sælge en ny type truckværn. Det nye værn - som Allan Christensen fik idéen til - er nemt at montere, og yder fuld beskyttelse for både personer og materiel. Skulle uheldet være ude, så tager udskiftningen kun få minutter - og helt uden større, tidskrævende og fordyrende indgreb.

Kort fortalt monteres de nye truckværn med først at støbe et fundament med indlagt gummiring ned i gulvet. Derefter monteres selve pullerten. Skulle der opstå skader på pullerten, kan den med lethed afmonteres: Den trækkes ganske simpelt op af fundamentet, hvorefter en ny kan monteres i stedet.

- Virksomheder skal med andre ord ikke afdække en del af arealet eller måske stoppe produktion, fordi et betongulv skal brydes op. Det betyder lavere omkostninger og store tidsbesparelser, siger Henrik Lange.

Virksomheder viser interesse
Systemet fra Tech Safe Products øger også fleksibiliteten væsentligt, hvis det skulle være nødvendigt at afmontere en eller flere pullerter. De skal ganske enkelt bare trækkes op, og derefter kan man sætte prop i fundamentet.

Det innovative truckværn har allerede fået stor opmærksomhed de steder, hvor det er blevet præsenteret. Det kan leveres i rustfrit eller galvaniseret stål i den farve, som kunden ønsker.

- Den store fleksibilitet, kombineret med lavere omkostninger og tidsbesparelse, gør vores produkt til det beste valg til produktions- og lagerhaller, parkeringspladser og andre steder, hvor personer og materiel skal beskyttes, siger Allan Christensen.