Find vej: Forside » Artikler » Nye Pudemønstre i Paul Smith Design

Nye Pudemønstre i Paul Smith Design

Lagt på VVSworld.dk den 29-03-2012 af webmaster

I marts måned kommer der nye mønstre på www.youwantthis.dk shoppen. De nye mønstre, vi håber du vil tage godt imod er: Herringbone, Exaggerated og Bespoke. De nye mønstre adskiller sig betydeligt fra de tidligere, ved at være mere nedtonet i deres brug af farver. De nærmest underspillede mønstre bevirker at puderne fremstår endnu mere eksklusive, og samtidig vil de underspillede farver bevirke at puderne kan passe ind flere steder, uden at virke for bombastiske i deres fremtoning. Puderne ankommer i Marts, og vi lover at de vil være klar til køb, lige så snart de kommer ind ad vores dør.

Udover den nye kollektion finder du en bred vifte af store og mindre puder i 6 andre forskellige Paul Smith mønstre. Puderne er ideelle til sofaen eller sengen, hvor de med deres multistripes og stærke farver skaber dynamik og liv. Puderne findes i flere farvevarianter, så de kan passe ind i enhver indretning.

Der er også køkkentilbehør designet af You Want This®. På webshoppen kan du finde kaffebælter, thehætter, æggevarmere og brødkurve alle i Paul Smith striber. Sæt striber på morgenbordet, og skab et komplet stiltema i køkkenet med både hynder og køkkentilbehør.

Sidst men ikke mindst kan du forkæle din klassiske stol med hynder eller fuldt
betræk i smukke striber.

Med en baggrund, og mange års erfaring, indenfor beklædning af designstole, har You Want This kastet sig over de famøse Paul Smith multi-stripes tekstiler. De velkendte striber, vævet hos Maharam i New York, og designet af Paul Smith i England, får nu muligheden for at pryde hverdagen på en helt ny måde, og skabe liv og farver som kun Paul Smith kan. You Want This sætter en ære i godt design og godt håndværk, og benytter derfor naturligvis kun originiale Paul Smith tekstiler til samtlige produkter. Resultatet har begejstret os, og vi håber det også vil begejstre dig.

Se meget mere på www.youwantthis.dk eller på www.facebook.com/youwantthis.dk