Find vej: Forside » Artikler » Schneider Electric integrerer dansk låsesystem i sit intelligente system LK IHC Control

Schneider Electric integrerer dansk låsesystem i sit intelligente system LK IHC Control

Lagt på VVSworld.dk den 13-02-2013 af webmaster

Danske Secuyou har netop indgået et strategisk samarbejde med Schneider Electric, der står bag Lauritz Knudsens intelligente system LK IHC. Det betyder, at forbrugerne foruden at kunne styre lys, varme, og alarm, nu også trådløst kan låse terrassedøre og vinduer - fra ét system.

For få år siden udviklede opfinderen Leo Laursen et trådløst låsesystem, der betød, at man med blot ét klik kunne låse samtlige døre og vinduer i sin bolig eller virksomhed. Det lagde grundlaget til virksomheden Secuyou, som i dag har flere end tusind kunder i Danmark, og her i 2013 vil lancere produktet i Sverige, Norge, Holland og Belgien.

Det højteknologiske låsesystem har tillige vakt interesse hos én af verdens førende udbydere af intelligente systemer til privatboliger, nemlig energispecialisten Schneider Electric, der står bag det velkendte brand Lauritz Knudsen. Så meget, at virksomheden har indledt et strategisk samarbejde med Secuyou, hvor låsesystemet bliver integreret i Schneider Electrics intelligente IHC-system, som er installeret i tusindvis af danske hjem. Muligheden for at styre lys, ventilation, varme og tyverialarmer bliver nu suppleret af muligheden for at låse døre og vinduer trådløst.

- Partnerskabet er et stort og vigtigt skridt for os, da IHC er Danmarks førende system til home automation. Samarbejdet giver os nogle spændende muligheder på et voksende marked, mens danskerne får nogle nye, unikke muligheder for sikre og styre deres hjem gennem intelligente installationer, siger Leo Laursen, der er CEO hos Secuyou.

Også hos Schneider Electric er der store forventninger til samarbejdet.

- Secuyou -integrationen til vores IHC-system giver nogle nye features til vores intelligente system, da vi ud over at kunne tilbyde IHC-alarm til den danske villaejer, nu også kan tilbyde trådløse låse til terrassedøre og vinduer, fortæller Product Manager Jesper Plass, der har ansvaret for LK IHC hos Schneider Electric.

Yderligere oplysninger fås hos:

Schneider Electric
Pelle Fischer-Nielsen, Pressekoordinator
Telefon: 27881529
Mail: Pelle.fischer-nielsen@schneider-electric.com