Find vej: Forside » Artikler » Tag godt imod Scooba® 230 - den nye superkompakte gulvvaskerobot

Tag godt imod Scooba® 230 - den nye superkompakte gulvvaskerobot

Lagt på VVSworld.dk den 23-05-2012 af webmaster

Med udgangspunkt i missionen om at skabe robotter, der gør en forskel i menneskers liv, har iRobot® set verden som en række af udfordringer for deres robotteknologi-ekspertise.

I denne periode har deres banebrydende teknologi gjort det muligt for robotterne at imødekomme udfordringer i kriseområder rundt om i verden.
For ti år siden vendte iRobot blikket mod dit hjem, og lancerede den første hjemmerobot Roomba® støvsugerrobotten og nu har de en hel familie af hjemmerobotter, som vi kan præsentere dig for, inklusiv Scooba® 230, den nye superkompakte gulvvaskerobot.
Så takket være, at iRobot så på det hele med lidt andre øjne, er det eneste du kan se rene gulve.

Den nye, superkompakte Scooba 230 er blevet udviklet til at vaske mindre gulvarealer med snævre områder som bag ved toilettet eller håndvasken mens Scooba 380 er uden konkurrence, når det gælder større områder.

Begge Scooba-robotter er udstyret med iRobots unikke iAdapt navigationsteknologi, der tilpasser sig til dit hjem for at dække dine gulve bedre og vaske hvert sted flere gange. Og til forskel fra en gulvmoppe, vasker den kun dine gulve med rent vand, som bliver holdt adskilt fra det beskidte. Det betyder, at Scooba fjerner hele 97 % af alle gulvbakterier* og efterlader dine gulve helt rene.

Scooba 230 til gulve med snævre områder er utrolig brugervenlig - bare fyld vandtanken med vand og Scooba rengøringsmiddel uden kemikalier og tryk Clean, hvorefter Scooba 230 klarer arbejdet helt alene. 230 er udstyret med en 3-trins rengøringsproces, hvor den vasker, skrubber og suger det beskidte vand op.

*Når brugt som anvist, indikerer laboratorieundersøgelser fjernelse af Escherichia coli og Staphylococcus aureus bakterier efter to passeringer med Scooba gulvvaskerobot. Individuelle resultater kan variere.

iRobot® Scooba® 230 har lige modtaget den fornemme red dot award for 2012.