Find vej: Forside » Artikler » Terrasseplanker i Ipe samt FSC certificeret Cumaru

Terrasseplanker i Ipe samt FSC certificeret Cumaru

Lagt på VVSworld.dk den 16-08-2012 af webmaster

Terrasseplanker i Ipe samt FSC certificeret Cumaru direkte fra producenten til danske forbrugere!

Terrasseplanker.dk er ejet og drevet af Cicon Timber A/S beliggende på Viborgvej 930, 8471 Sabro. Cicon driver med stor erfaring international handel med savet hårdttræ samt en række produkter i forarbejdet hårdttræ så som færdige komponenter designet til gulv- og møbelindustrien og terrasseplanker.

Alle produkterne forhandles globalt på vegne af en række nøje udvalgte underleverandører og i tillæg har Cicon egen lønproduktion samt lagerfaciliteter i USA.

Cicon er FSC®-certificeret under registreringskoden: SW-COC-003766 og tilbyder således en række FSC®-certificerede produkter. Disse FSC®-certificerede produkter indkøbes og forhandles ligeledes globalt.

Cicon har målrettet fokus på at indkøbe alle produkter, inklusive de tropiske, hos legale afskibere. Således foretrækkes som udgangspunkt FSC®-certificerede leverandører og herefter handles der kun med leverandører, der på anden måde kan certificere deres afskibninger, således der sikres at partierne er af legal oprindelse iht. EUs tømmerlov.

Hos Cicon og dermed hos Terrasseplanker.dk er du således i gode hænder og kan med sindsro indkøbe dine terrasseplanker vel vidende, at der er sikkerhed for legal oprindelse.