Find vej: Forside » Artikler » TrickleStar lancerer LED belysnings til erhverv, Kommuner, institutioner m.m.

TrickleStar lancerer LED belysnings til erhverv, Kommuner, institutioner m.m.

Lagt på VVSworld.dk den 24-01-2012 af webmaster

TrickleStar lancerer en række nyudviklede LED belysning's produkter, velegnet til især kommercielle applikationer, såsom kontorer, skoler, institutioner, lager, butikker m.m. TrickleStar® LED produkterne er af høj kvalitet og velegnet til applikationer, hvor kvalitet, holdbarhed, høj farvegengivelser og høj lumens er krævet for optimal komfort og arbejdsmiljø.

LED produkterne opfylder bl.a. arbejdstilsynets anbefalinger om belysning, samt overholder standarden DS700 "Kunstig belysning i arbejdslokaler" fra Dansk Standard.

LED produkterne inkluderer:
LED Panel 60x60cm
LED Panel 30x120cm
LED T8 lysrør, 60cm
LED T8 lysrør, 120cm
Rund Downlight 11 eller 14Watt

Alle LED produkter ideel til retrofit at eksisterende lysstofrør armaturer.

"Der er pt. stor opmærksomhed omkring LED belysning i det kommercielle marked, hvorfor vi er glade for at kunne lancere en bred række LED produkter. Da produkterne primært er til belysning i kontorer, skoler, institutioner, butikker m.m., har vi under udviklingen har haft fokus på kvalitet samt belysningsegenskaber, som sikre optimal komfort og arbejdsmiljø i hht. Arbejdstilsynets anbefalinger.

LED produkterne er et godt supplement til vores eksisterende Kommercielle Energispareprodukter, som inkluder elektroniske termostater, energispareprodukter til PC/TV, Timere m.m." siger Thomas Jørgensen, Direktør for TrickleStar Aps.