Find vej: Forside » Artikler » Udvidelse af administration og lager hos VVS-Eksperten A/S i Hedensted

Udvidelse af administration og lager hos VVS-Eksperten A/S i Hedensted

Lagt på VVSworld.dk den 13-07-2013 af webmaster

I disse måneder er der godt gang i byggeriet ved hovedkontoret for den landsdækkende butikskæde VVS-Eksperten A/S. Igennem de seneste år har butikskæden oplevet en gevaldig vækst og alene indenfor de sidste par år har butikskæden udvidet med hele 9 nye butikker, fordelt overalt i Danmark. Den kraftige vækst har medført et stort behov for udvidelse af centrallageret i Hedensted, så VVS-Ekspertens faglærte rådgivere forsat kan stå klar til at give det danske gør-det-selv-folk bedre råd til det store udvalg af VVS-artikler med alt fra miljørigtige varmepumper og pillefyr til vandhaner og fittings. Derfor bygger virksomheden nu 2 store nye lagerhaller, som kommer til at give et markant løft af centrallagerets kapacitet. Butikskædens kraftige vækst har også betydet vokseværk i den administrative medarbejderstab og derfor bygges der nu samtidig en ekstra fløj på administrationsbygningerne ved Hedensted-virksomhedens hovedkontor.

En stor kæde af fysiske butikker
I dag er VVS-Eksperten en landsdækkende butikskæde med 25 butikker og der er flere på vej. Hos VVS-Eksperten handler du således med én af Danmarks førende VVS-butikker, som betjener både professionelle håndværkere og private gør-det-selv folk. Faktisk betjener VVS-Eksperten alle kunder, der vil spare penge på VVS-artikler, uden at skulle undvære den gode rådgivning.

Rådgivning til dit gør-det-selv projekt
Dét med den gode rådgivning har faktisk været en hjørnesten i VVS-Ekspertens forretningsstrategi næsten lige fra begyndelsen. Da virksomheden blev grundlagt i år 2000, var det med hovedvægt på salg af VVS-artikler via internettet. Virksomhedens stifter erfarede dog hurtigt, at kvalitetsbevidste danskere ikke kun vil have billig VVS de vil også have professionel sparring og rådgivning, inden de vælger at investere i eksempelvis CO2-neutrale energiløsninger. Dén erkendelse blev til beslutningen om at etablere en landsdækkende kæde af fysiske butikker, hvor kunderådgiverne er faglærte håndværkere, der brænder for at give dig bedre råd til dit gør-det-selv projekt. Beslutningen har ledet til vækst for VVS-Eksperten A/S og derfor udvides lager- og administrationsområdet i Hedensted nu, så det forsat er muligt at skaffe landets bedste priser på VVS-artikler til den kvalitetsbevidste dansker.

De bedste priser og det største udvalg
Som landsdækkende butikskæde har VVS-Eksperten nemlig mulighed for at købe stort ind til lavpris så du kan få kvalitetsprodukter til markedets bedste priser. På samme tid giver det også muligheden for at indkøbe de niche-produkter, det typisk kan være svært at finde andre steder. Med et stort udvalg af 11.957 billige VVS-artikler, behøver du derfor kun at handle VVS-artikler ét sted, når du skal i gang med dit gør-det-selv projekt.

"Hos os får du bedre råd"
Alt i alt er VVS-Eksperten kommet langt siden virksomhedens begyndelse - og har forsat vokseværk - men er stadig lige stolte af, at kunne tilbyde både det store udvalg af billige VVS-artikler og den kompetente rådgivning til danskernes gør-det-selv projekter. Derfor er VVS-Ekspertens slogan: Hos os får du bedre råd.