Find vej: Forside » Artikler » Ultra-Seals første store salgssucces på det europæiske marked for erhvervskøretøjer

Ultra-Seals første store salgssucces på det europæiske marked for erhvervskøretøjer

Lagt på VVSworld.dk den 07-09-2016 af webmaster


‘The Ultimate Tyre Life Extender’ har hurtigt fået nye kunderelationerEfter introduktion til det europæiske marked for erhvervskøretøjer i juni 2016 har Ultra-Seal modtaget interesse fra virksomheder inden for den professionelle transportsektor over hele Europa.

TIP TRAILERS
Efter DSV, ICTS og Ancotrans, kan Ultra-Seal nu også tilføje TIP Trailers Sweden og MAN-forhandler ROSIERVANDENBOSCH til sin kundebase.
Desuden har store busselskaber, lastbilsejere, trailerkonstruktører og brugere af tungt udstyr vist interesse i at købe den forebyggende flydende dækforsegler for at forhindre nedbrud, indhente ekstra sikkerhedsfaktorer og spare på brændstofudgifterne.

Martin Nielsen, Country Operations Manager for TIP Trailers Sweden, siger: ’Efter vi hørte om resultaterne fra testen af Ultra-Seal i DSV-vognparken, kunne vi ikke se bort fra det faktum, at Ultra-Seal kunne være værdifuld for vores forretning og for vores kunders forretningsaktiviteter. Vi har testet produktet og bruger det nu, og vi er allerede i stand til at fylde dæk på interne og eksterne køretøjer på vores værksted i Göteborg, og i den nærmeste fremtid også i Jönköping og Helsingborg. Vi er meget begejstret for produktet og vores forventninger er høje i forhold til fordelene for den professionelle transportsektor.’

Distributører
Ultra-Seal arbejder i øjeblikket på yderligere at øge sin rækkevidde gennem nationale distributører. Den første nye distributør på det franske marked er Henko, med Ludovic Morel som direktør for både Henko og Angels Group, der ejer AutoClean Service og Autobella. Disse to førende bilvask har over 100 stationer i Frankrig. Henko har allerede begyndt distributionen i Frankrig til transportvirksomheder, lastbilsforhandlere og OEM-markedet.

Miljø
Ultra-Seal-produktet er miljøvenligt. Officielle rapporter fra Mediator A/S fremsætter, at produktet ikke skader miljøet på grund af ingredienserne, som indeholder mindre end 30% ethylenglycol. Det kan skylles af med lidt vand ned i afløbet.

Fordele
”The ultimate tyre life extender” er en forebyggende flydende dækforsegler, som beskytter dækket mod utætheder, punktering og sprængning. Produktet forsegler de fleste punkteringer, når de opstår, og er en permanent repationsløsning. Det reducerer varmeudviklingen og forlænger dækkets levetid ved at opretholde trykket i dækket, samtidig med at det minimerer slidtage og reducerer brændstofforbruget. Ultra-Seal bevarer sin effekt gennem hele dækkets levetid uden behov for yderligere vedligeholdelse. Ultra-Seal er miljøvenligt og øger chaufførens sikkerhed.

IAA
Ultra-Seal deltager i IAA i Hannover fra d. 22. - 29. september 2016. Vi står i Hal 25, stand D61.

Kundebaggrundsinformation
DSV er en af de største transportvirksomheder i Europa med en vognpark på mere end 8500 trailere. Hovedkvarteret ligger tæt på København.
ICTS er en belgisk baseret trailerudlejningsvirksomhed med mere end 3500 trailere i drift i Belgien, Holland, England og Polen.

ANCOTRANS er et vognmandsfirma, der transporterer 20.000 containere om måneden, med 550 lastbiler og 1100 vognstel i drift, med hovedkvarter i København.
TIP TRAILERS SWEDEN har 3 værksteder i Göteborg, Helsingborg og Jönköping og har 2000 enheder i drift.

ROSIERVANDENBOSCH bedrijfswagens er MAN-forhandler i Holland for nye og brugte MAN lastbiler, leverer service, vedligeholdelse og reservedele fra 3 værksteder, samt lejeudstyr og har sin egen lastbilvaskehal. De Jong Zuurmond i Beesd er den første slutbruger af Ultra-Seal-produktet gennem ROSIERVANDENBOSCH.

Pressemødet på IAA vil finde sted på standen (Hal 25, D61) den 22. september 2016 fra kl. 12.15 - 12.45.