Find vej: Forside » Artikler » Vinduer i gulvhøjde

Vinduer i gulvhøjde

Lagt på VVSworld.dk den 11-05-2012 af webmaster

Jydsk Vindueskompagni klar med ny shop-in-shop på hos Garant Gulve Skjern

Fremover kan private kunder også se på danskproducerede vinduer og døre af høj kvalitet, når de køber gulve eller gardiner hos Garant Gulve på Nykærsvej i Skjern.

Jydsk Vindueskompagni, der har hovedkontor og egen fabrik i Føvling mellem Kolding og Esbjerg, har netop åbnet en permanent udstilling inde i OK Gulves 2800 kvm. store forretning en såkaldt shop-in-shop, der henvender sig til private kunder.

Idéen med udstillingen hos OK Gulve er, at kunderne har mulighed for at se og røre ved vores produkter, inden de bestemmer sig. Vores produkter passer fint ind hos OK Gulve, da en del af kunderne i forvejen er ude i en renovering af boligen, fortæller projektchef Peter Bjerglund Terp-Nielsen fra Jydsk Vindueskompagni.

50 nye udstillinger på vej
Udstillingen hos Garant Gulve er den tredje shop-in-shop, Jydsk Vindueskompagni åbner på få uger, og der er flere på vej. Tiltaget er led i en ny strategi om at gøre Jydsk Vindueskompagni mere lokal rundt om i landet.

Planen er at nå op på 50 nye udstillinger. Det giver kunderne lettere adgang til vores produkter, da vi selv blot har otte butikker spredt rundt i landet. Som regel kommer en af vores rådgivere ud til kunden for at måle op, men han kan jo ikke have hele vores sortiment med. Derfor skal kunden se vores forskellige modeller, inden beslutningen tages og det er ulige meget lettere, når vi har mange udstillinger rundt i landet. Tidligere var en kunde i Skjern nødt til at køre til Esbjerg, men nu kan man nøjes med turen til Garant Gulve i Skjern, fortæller han.

Brug håndværkerfradraget
Gode energivinduer står højt på ønskelisten hos mange boligejere, der gerne vil gøre deres til at nedbringe energiudgifterne og dermed være med til at nedbringe landets samlede CO2-udledning.

Staten hjælper desuden med til at betale en del af udgiften til nye energirigtige vinduer, da det såkaldte håndværkerfradrag kan benyttes. Boligjob-ordningen, som den korrekt hedder, betyder, at man kan fratrækker op til 15.000 kroner pr. voksen person i husstanden om året i håndværkerudgifter i forbindelse med renoveringsopgaver i hjemmet. Dog er det kun arbejdslønnen, der kan trækkes fra.

Det er et pænt tilskud, når man skal udskifte vinduer, og vi mærker også tydeligt at ordningen har påvirket vores salg i positiv retning, siger Peter Bjerglund Terp-Nielsen.

Jydsk Vindueskompagni har allerede åbnet lignende udstillinger hos Garant i Odense, Hammel og Randers. Se mere på jvk.dk

Billedetekster:
Peter Bjerglund fra Jydsk Vindueskompagni anbefaler at aftale et møde med en vinduesrådgiver i udstillingen hos Garant. Det giver nye vinduer uden overraskelser og bekymringer.

Vælg træ/alu vinduer og du skal ikke bekymre dig de næste mange år om vedligeholdelse.