Find vej: Forside » Brønshøj » Havnens VVS

Havnens VVS

Holcks plads 4
2700 Brønshøj

Telefon:
51408041
Hjemmeside:
http://havnensvvs.dk/
Juridisk navn:
Havnens VVS
Branche:
VVS- og blikkenslagerforretninger
Firma oprettet:


Få 3 tilbud fra VVS'ere i dit område

Få 3 uforpligtende tilbud på VVS opgaver.

Firmabeskrivelse af Havnens VVS

Er du på udkig efter et troværdig VVS-firma, der tilbyder at stå for de fleste VVS-opgaver i København og omegn? Havnens VVS har kompetencer til at hjælpe både private- og erhvervskunder med at få deres ønsker opfyldt inden for VVS-arbejdsopgaver.Havnens VVS udbyder en lang række forskelligartede VVS-opgaver - lige fra servicering af varmecentraler til blik og tagarbejde. Arbejdet, vi udfører, er kendetegnet ved et højt serviceniveau, personlig kontakt og stor fleksibilitet. Havnens VVS har herudover stort fokus på at holde udgifterne nede, hvilket medfører, at vi fastholde det konkurrencedygtige prisniveau.
Havnens VVS er et ungt firma. Alligevel har hver og en af vores ansatte mindst 20 års erfaring inden for feltet. Kunder hos os kan således være 100 procent sikre på, at vores firma leverer en service af den bedste kvalitet.
I tilfælde af at du har nogle spørgsmål, står vi altid klar til at give dig den nødvendige information, således at du, som vores kunde, kan føle dig tryg gennem hele processen.

Havnens VVS
Holcks plads 4
2700 Brønshøj
Tlf.: 51408041

Har du opdateringer til Havnens VVS - klik her.

2896 brugere har hentet nyttige oplysninger på denne side.