Find vej: Forside » Frederiksberg » Valdemar Petersens eftf

Valdemar Petersens eftf

Kong Georgs vej 23
2000 Frederiksberg

Telefon:
38341023
Hjemmeside:
http://valdemarpetersen.dk/
Juridisk navn:
Valdemar Petersens eftf
Branche:
VVS- og blikkenslagerforretninger
Firma oprettet:


Få 3 tilbud fra VVS'ere i dit område

Få 3 uforpligtende tilbud på VVS opgaver.

Firmabeskrivelse af Valdemar Petersens eftf

Er du på jagt efter et autoriseret VVS firma, der tager sig af alt fra renovering af badeværelse til montering af blandingbatteri? Valdemar Petersens eftf. er et anerkendt firma, der gennem tiderne har delt ud af deres store viden indenfor deres branche. Leder du efter nogen, der kan tilbyde assistance ved dit VVS-projekt, er vores firma det rette at henvende sig til. Firmaets stab omfatter en flok kompetente medarbejdere, der alle har ekspertise indenfor hver deres arbejdsområde. Hvad end du ønsker lavet, er vi der til at guide dig trygt gennem forløbet.

Vi tager styringen fra projektets start til alt er færdigudført, så du undgår stress og bekymring. Det eneste du skal tage stilling til er, at indvie os i dit drømmeprojekt, og så påtager vi os udførelsen af dette.

Vi har adresse på Kong Georgs vej 23, 2000 Frederiksberg, men ønsker du mere information om vores services, er du mere end velkommen til at møde op på vores adresse, eller kontakte os på vores telefonnummer 38 34 10 23. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt.


Valdemar Petersens eftf
Kong Georgs vej 23
2000 Frederiksberg
38341023

Har du opdateringer til Valdemar Petersens eftf - klik her.

3342 brugere har hentet nyttige oplysninger på denne side.